HemEnglishFölj oss på Facebook

Neno Häst & Hund

Om mig:

Att arbeta med djur har varit en barndomsdröm, jag har alltid önskat mig en gård med hästar, hundar lite får och andra djur som hör hemma på ett småbruk.

Nu pluggar jag till gymnasielärare i ämnena Idrott & Hälsa samt Biologi, i den vackra staden Umeå. Jag har tidigare även arbetat som skidlärare, fjällguide vintertid och tränat hästar under sommaren i USA, England, Norge och Sverige. Sedan 2011 är jag diplomerad häst och hund fysioterapeut och sadelutprovare.

Jag älskar både hund och häst, idag 2 stycken Bordercollies, som utgör TEAM STARWARS. Skywalker "Sky" är en fantastisk liten hund med en enorm kapacitet oavsett vilken sport! Luke som är född -17, är en otrolig unghund, och båda hoppas jag klara av ett VP på nu i sommar. Med mina hundar jobbar jag dagligen för att de ska må bra och prestera så bra som möjligt på och utanför tävlingsbanorna samt i vardagen.

Vi är aktiva i agility, lydnad, vallning, drag, freestyle och har testat på lite utställning. Förutom det håller jag kurser i agility, massage, allänlydnad, valpkurser och piltaes kommer vi kunna erbjuda här framöver.

Även denna säsongen är vi i TEAM STARWARS sponsrade utav Nutrolin, vilket är helt underbart. Hundarna har fantastiska trampdynor mår bra och är friska och alerta.

"ONLY THE SKY IS THE LIMIT!"

 

NENO Häst & Hund

NENO Häst & Hund