HemEnglishFölj oss på Facebook

Neno Häst & Hund

Om mig:

Att arbeta med djur har varit en barndomsdröm, jag har alltid önskat mig en gård med hästar, hundar lite får och andra djur som hör hemma på ett småbruk.

Nu pluggar jag till gymnasielärare i ämnena Idrott & Hälsa samt Biologi, i den vackra staden Umeå. Jag har tidigare även arbetat som skidlärare, fjällguide vintertid och tränat hästar under sommaren i USA, England, Norge och Sverige. Sedan 2011 är jag diplomerad häst och hund fysioterapeut och sadelutprovare.

Jag älskar både hund och häst, men har idag 3 stycken Bordercollies. "Chewbacca" eller Chewee är min älsta hund på 6,5år och är en fantastisk tävlingshund. Förra året råkade han hoppa ut för ett stup och föll 10m och slet sönder både främre och bakre korsband på höger benet, vilket har gjort att hans tävlingskarriär nu är bytt mot Rehab. Jag har en medium Border collie som heter "Leah". Hon är nu min stora stjärna och tävlar i hela skandinavien och plockar hem vinster eller iallafall placeringar :) Sist men inte minst så har jag "Skywalker" eller Sky hon blir 18 månader sista december och är då tävlingsmyndig, när hon kommer att starta kommer väll våren att avgöra. Hon är en fantastisk liten hund med en enorm kapacitet och ska bli spännande att få följa! Mina hundar jobbar jag dagligen för att de ska må så bra och prestera så bra som möjligt på tävlingsbanorna och i vardagen.

Vi är aktiva i agility, vallning, drag, freestyle och har testat på lite utställning och rallylydnad. förutom det håller jag kurser i agility, massage, allänlydnad, valpkurser och piltaes kommer vi kunna erbjuda här framöver.

Denna säsongen har vi vart sponsrade av Nutrolin, vilket har varit underbart. Hundarna mår bra och är friska och alerta.

"ONLY THE SKY IS THE LIMIT!"

 

NENO Häst & Hund

NENO Häst & Hund