HemEnglishFölj oss på Facebook

Aktuellt

Nu är det sommar i luften och hundarnas träning har stått lite still pga mina studier. Men det är mycket som händer i sommar, vi ska ha får för första gången, vi satsar på lydnaden och givetvis agilityn i sommar. Skys och Lukes grundträning fortskrider och de är så underbara att träna, även om de är på helt olika platser i träningen så är det så otroligt kul. Skys RC börjar bli bättre och bättre och jag kan knappt vänta tills vi ska gå en RC kurs för Isabelle Emanuelsson Orenius efter SM. Leah är kvalad till sitt 3e raka SM, och i år satsar håller vi tummarna för att det är vårt år! Sedan hoppas jag på att vi får in några internationella tävlingar framöver.

Utöver detta så hoppas jag att kunna hålla lite kurser i höst. Just nu håller vi på med en allmänlydnadskurs. Och vi kommer hålla lite instruktörsledda agilityträningar i Holmsund på onsdagar i sommar. Men jag ser fram emot att hålla kurser i höst i både agility, massage, allmänlydnad och valp. Men nu hoppas vi på en kanon tävlingsommar med massor av tävlingar och massor av sol och bad!!

Följ mig gärna på Facebook (Anna Nore eller Neno Häst & Hund), Instagram Annanore eller på min blogg: http://nenohh.com/bordermaniac/index.html#home

ONLY THE SKY IS THE LIMIT

NENO Häst & Hund

NENO Häst & Hund