HemEnglishFölj oss på Facebook

Aktuellt

Nu är det vinter i luften och hundarnas agilityträning har stått lite still pga mina studier. Men grundträningen inom vallningen fortsätterr. Och Skys och Lukes grundträning fortskrider och de är så underbara att träna, även om de är på helt olika platser i träningen så är det så otroligt kul. Leah fick somna in i höst p.g.a. agressiv cancer. Så nu har fokuserar vi på Sky och Luke och längtar efter ett nytillskott. Vi har ett fortsatt bra samarbete med Nutrolin och det gör mig så otroligt glad att de fortsätter att tro på oss.

Utöver detta så hoppas jag att kunna hålla lite kurser nu i vår. Jag hoppas få att hålla allt från massagekurser, pilateskurser till agility och valpkurser. Vi längtar nu efter sommaren med allt vad det innebär, jag hoppas på att ta VP på Sky och Luke och även starta någon IK1 i vallningen, vi ska starta hundarna i lydnad och Luke ska göra debut i agilityn. Så det finns en mängd nya ävetyr här framöver!Nu är jag på mitt sista år (förhoppningsvis) på universitetet som heltidstudent och jag hoppas kunna ta min examen i vår.

Följ mig gärna på Facebook (Anna Nore eller Neno Häst & Hund), Instagram Annanore eller på min blogg: http://nenohh.com/bordermaniac/index.html#home

ONLY THE SKY IS THE LIMIT

NENO Häst & Hund

NENO Häst & Hund